⭐ Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών ⭐

⭐ Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών ⭐

Αγαπητέ Coachee,
θα ήθελα να σε ευxαριστήσω προσωπικά για την έως τώρα συνεργασία μας, είτε υπήρξε σύντομη είτε μέτρησε αρκετούς μήνες.
Μαζί σου έγινα καλύτερη, πιο έμπειρη και αγάπησα το Life Coaching,τη δεύτερη καριέρα μου.
Το τελευταίο διάστημα, η εταιρεία μου και εγώ, έχουμε σημειώσει κάποιες σημαντικές επαγγελματικές στιγμές, που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου.

Πρώτον, η εταιρεία μας Feel Coaching, διακρίθηκε και για 2η χρονιά ως «Εταιρεία Υψηλής Αξιοπιστίας» και για αυτό ευχαριστούμε όλους εσάς.

Δεύτερον, ως πιστοποιημένη Life Coach & Mentor, επίπεδο Senior Practitioner, συμμετείχα στο Παγκόσμιο Συνέδριο του EMCC και αποκόμισα όλες τις σύγχρονες γνώσεις και πληροφορίες για το τι συμβαίνει στον κλάδο του Life Coaching παγκοσμίως.

Τρίτον, το τελευταίο διάστημα επεκτείνω τις δραστηριότητές μου ως Life Coach/Mentor από το ρόλο του επόπτη σε άλλους Life Coaches.

Με αυτό το εμαιλ, σε προσκαλώ να συμμετάσχεις στην έρευνα ικανοποίησης της Feel Coaching,με αφορμή το ότι έχεις δεχτεί έστω και μια συνεδρία Coaching.

ΕΡΕΥΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ COACHEES – FEEL COACHING

Η έρευνα, τονίζω ότι είναι ανώνυμη. Θα εκτιμούσα την ειλικρίνειά σου, καθώς και τις πιθανές προτάσεις σου.

Τέλος, τιμώντας τη συνεργασία μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από Σεπτέμβριο, ετοιμάζουμε μια σειρά από σεμινάρια, πακέτα συνεδριών και δωρεάν webinars και E-books.

Θα σε κρατήσουμε για όλα ενήμερο/η.

Σου εύχομαι καλό καλοκαίρι.

Στη διάθεσή σου.

Η Coach σου,

Στέλλα Ζουλινάκη.

Αν έχεις κάνει και εσύ έστω και μια Life Coaching συνεδρία με την Στέλλα Ζουλινάκη, μπορείς να πάρεις μέρος στο παραπάνω link!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *