Η ιστορία μου

Feel Coaching

ΣΤΕΛΛΑ ΖΟΥΛΙΝΑΚΗ

Aς Συστηθούμε…

Απόφοιτη Πάντειου Πανεπιστήμιου τμήμα Πολιτικής Επιστήμης  και Διεθνών Σπουδών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικονομική Ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δηλώνω υπέρμαχος της καινοτομίας, της γνώσης και της εξέλιξης.

Έχω εξειδικευτεί  στην Συμβουλευτική και το Life Coaching από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο  Executive Coaching και Management, από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο Life Coaching System και Ψυχολογία της Επιχειρηματικότητας. Είμαι κάτοχος του “Advanced Diploma in General  & Specific Coaching Skills” της International Academy for Coach Certification, Coaching Evolution.

Το τελευταίο διάστημα ειδικεύομαι στην Θετική Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στις πρακτικές εφαρμογές της Θετικότητας στην καθημερινή μας ζωή.

Το 1997 ξεκίνησα την καριέρα μου ως σύμβουλος ασφαλειών και επενδυτικών προϊόντων, ενώ στην πορεία εξελίχθηκα ως σύμβουλος, εκπαιδεύτρια και manager πωλήσεων  σε  μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς.

Το 2014 δημιούργησα  την δική μου εταιρεία με brand name “Feel Safe Insurance” που ασχολείται με την προώθηση ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών και το 2018 την “Feel Coaching”  με υπηρεσίες  Life  & Business Coaching.

Ασχολούμαι ενεργά με τον Εθελοντισμό, είμαι ιδρυτικό μέλος της ομάδας Κοινωνικής  Δράσης και Αλληλεγγύης, τους Hopeaholics  και Γενική Γραμματέας στην Europa Donna Hellas με στόχο την υπεράσπιση και διεκδίκηση δικαιωμάτων των γυναικών για ψυχική και σωματική υγεία  και κυρίως την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Είμαι η εμπνεύστρια και δημιουργός του «Μy Life Motto» Project, μιας σειράς συνεντεύξεων αλλά και έρευνας σε ξεχωριστές προσωπικότητες για το σύνθημα ζωής τους (Life Motto) και για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά επιτυχίας, ευτυχίας και προσωπικής & επαγγελματικής τους ανάπτυξης.

Ως  Life & Business Coach λειτουργώ με αγάπη, συνέπεια, αποδοχή και σεβασμό. Στοχεύω  σε μια δημιουργική πορεία εξέλιξης ή αλλαγής  για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την  διαδρομή του Life Coaching. Η χάραξη στρατηγικής ανάπτυξης, η διαχείριση των αλλαγών και των εμποδίων είναι θέματα που οι περισσότεροι από εμάς καλούμαστε συχνά να αντιμετωπίσουμε.

Ως Ιnsurance Coach οραματίζομαι μια σύγχρονη γενιά ασφαλιστικών διαμεσολαβητών με ενσυναίσθηση και επαγγελματική αριστεία.

Τα εφόδια που προσφέρονται μέσα από τις συνεδρίες και τα σεμινάρια  είναι εφόδια ζωής, ευτυχίας και επιτυχίας και εγώ δηλώνω παρούσα να τα μοιραστώ.

Ως εθελόντρια λειτουργώ με ανιδιοτέλεια, ελπίδα και όραμα για ένα κόσμο καλύτερο με περισσότερα χαμόγελα, λιγότερες ανισότητες και βία.

Είμαι ρομαντική και οραματίστρια αλλά αυτό δεν μου στερεί το δικαίωμα να είμαι ταυτόχρονα οργανωτική και αποτελεσματική.

Δεν ονειρεύομαι απλά, ζω το εδώ και τώρα και αναλαμβάνω δράση. Αναγνωρίζω ότι  μπορούμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια καλύτερη εκδοχή της σημερινής πραγματικότητας αρκεί να το προσπαθήσουμε.

Το τρίπτυχο που με εκπροσωπεί είναι το: Feel Safe, Feel Happy, Feel Hope!

…ενώ το Life Motto, σύνθημα ζωής μου είναι ξεκάθαρα το: Όποιος έχει ένα «γιατί» να ζει μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε «πως».

Δείτε τα πτυχία και τις πιστοποιήσεις μου εδώ