Μη χάσετε το δωρεάν Webinar της Στέλλας Ζουλινάκη «Life Coaching: Ένα νέο εφόδιο στην Ασφαλιστική Καριέρα»! Τρίτη 16 Νοεμβρίου στις 15:00

Στο πλαίσιο της σημερινής εορτής 11 Νοεμβρίου Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, που έχει θεσμοθετεί να γιορτάζεται πανελλαδικά, η Life & Business Coach/ Insurance Mentor, Στέλλα Ζουλινάκη και η Feel Coaching, προσφέρουν ένα ΔΩΡΕΑΝ Webinar σε όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με στόχο να εντάξουν ένα νέο εφόδιο στην επαγγελματική τους καριέρα.

Το Insurance Coaching είναι μια σύγχρονη μέθοδος προσέγγισης και ανάπτυξης όχι μόνο των πωλήσεων αλλά και του προσωπικού και επαγγελματικού δυναμικού που κρύβει ο κάθε ελεύθερος επαγγελματίας – διαμεσολαβητής.

Ως Ιnsurance Mentor η Στέλλα Ζουλινάκη οραματίζεται μια σύγχρονη γενιά ασφαλιστικών διαμεσολαβητών με ενσυναίσθηση και επαγγελματική αριστεία και για αυτό έχει σχεδιάσει μια σειρά σεμιναρίων  και workshops ειδικά για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Μια έρευνα σε 750 εταιρείες ( σε στελέχη πωλήσεων ) και ελεύθερους επαγγελματίες, αναγνώρισε επίσημα τα σεμινάρια Business and Sales Coaching ως τον #1 παράγοντα μεταξύ των 22 κορυφαίων παραγόντων για την προώθηση των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων.

Το δωρεάν Webinar με τίτλο «Το Life Coaching: ένα νέο εφόδιο στην Ασφαλιστική Καριέρα» θα διεξαχθεί στις 16 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 15:00-16:30.

Απευθύνεται σε Επαγγελματίες που επιδιώκουν:

  • να μάθουν να αξιοποιούν νέα εργαλεία για την προσωπική και επαγγελματικής τους ανάπτυξη,
  • να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής,
  • να επιτύχουν, τολμώντας (επαγγελματικά και προσωπικά) έξω από το comfort zone τους,
  • να ανακαλύψουν τον αυθεντικό εαυτό τους με σκοπό να οδηγηθούν σε αποτελεσματικό branding.

Κάντε εγγραφή και εξασφαλίστε σήμερα τη θέση σας στο webinar κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο https://mailchi.mp/484f74de4c5e/freewebinar

Χορηγοί επικοινωνίας insuranceforum.gr και “Τhe Insurer”


Στέλλα Ζουλινάκη

Η Στέλλα Ζουλινάκη απόφοιτη Παντείου με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ευρωπαϊκή Ανάπτυξη. Το 1997 ξεκίνησε την καριέρα της ως σύμβουλος ασφαλειών και επενδυτικών προϊόντων, ενώ στην πορεία εξελίχθηκε ως σύμβουλος, εκπαιδεύτρια και manager πωλήσεων  σε  μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς. To 2014 ίδρυσε την Feel Safe Insurance ως ασφαλιστικός πράκτορας και συντονιστής (manager) ασφαλιστικών πρακτόρων και πλέον ασχολείται με niche αγορές.

Επιπλέον είναι  Life Coach & Mentor πιστοποιημένη σε επίπεδο Senior Practitioner από τον διεθνή φορέα EMCC, European Mentoring and Coaching Council.

Έχει εξειδικευτεί  στην Συμβουλευτική και το Life Coaching από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο  Executive Coaching και Management από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο Life Coaching και Ψυχολογία της Επιχειρηματικότητας.

Είμαι κάτοχος του “Advanced Diploma in General  & Specific Coaching Skills” της International Academy for Coach Certification, Coaching Evolution.

Είναι πιστοποιημένη  εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Το 2020  εκπαιδεύτηκε ως Life Coach  στην Διαχείριση Κόκκινων Καταστάσεων από την Ακαδημία Coaching Evolution και στην Θετική Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώ το 2021 η εταιρία της “Feel Safe Insurance Agents &  Feel Coaching” διακρίθηκε ως «Εταιρία Υψηλής Αξιοπιστίας».

Έχει πλούσιά εθελοντική δράση συμμετέχοντας ως εθελόντρια σε φορείς  και οργανισμούς όπως η Europa Donna Hellas, η Γέφυρά Ζωής Αμεα, η Mentoria, οι Ηopeaholics.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *